Nooit meer een minuut te laat

Door: robin-smit | 02 maart 2013 11:15

Review

Ben jij iemand die zijn leven graag van minuut tot minuut plant? Wil je er zeker van zijn dat een afspraak van een half uur ook echt niet langer duurt dan een half uur? Dan is er goed nieuws, want met @Timer zorg je er nu voor dat je geen minuut meer mist.

@Timer is een app waarin je allerlei verschillende timers kunt aanmaken voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Op het beginscherm van de app staan met behulp van tegels al verschillende timers voorgeprogrammeerd, waardoor je nu wel heel snel een timer kunt inschakelen. Deze timers kan je aanpassen en zo nodig voorzien van een logo dat het doel van de timer kenmerkt. Dit is erg handig, maar zal alleen een echte meerwaarde bieden voor mensen die zeer regelmatig vastgestelde timers nodig hebben.

@Timer geeft je verder de mogelijkheid het beginscherm van de app te veranderen thema's en leuke geluiden aan timers toe te kennen. Voor het gebruik van deze functies zullen wel in-app aankopen moeten worden gedaan. Helaas zijn de prijzen van de pakketten hiervoor behoorlijk aan de hoge kant.

Kortom

@Timer is een handige app waarin je verschillende vastgestelde timers kunt aanmaken die je vervolgens snel en eenvoudig kan activeren. De app is volledig naar eigen wens aan te passen met thema's symbooltjes en geluiden. Helaas moeten voor het gebruik van van deze aanpassingen behoorlijk prijzige pakketten worden aangeschaft.

0 Reactie(s) op: Nooit meer een minuut te laat

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.