Nooit meer je auto kwijt

Door: robin-smit | 14 december 2011 18:16

Review

Als het aan de makers van de app Take me to my Car ligt, gaat het je nooit meer gebeuren dat je in een vreemde stad bent en vergeet waar je je auto hebt geparkeerd. De app onthoudt namelijk waar je auto staat en brengt je netjes terug als je daarom vraagt.

Take me to my Car werkt vrij eenvoudig. Op het moment dat je je auto parkeert, open je de app en druk je op de knop 'park here'. De locatie van je auto wordt vervolgens opgeslagen. Wanneer je weer terug wilt naar je auto, druk je op de knop 'get directions' en je wordt door middel van de ingebouwde kaarten applicatie van de iPhone netjes terug gebracht naar je auto. Uiteraard is het ook mogelijk om andere plaatsen dan een parkeerplaats te onthouden en de app dus voor andere doeleinden te gebruiken.

Alhoewel Take me to my Car een handige app is, is de app ook zo simpel dat alleen de locatie van de auto wordt opgeslagen. Hiervoor zou je ook gewoon de kaarten applicatie van de iPhone kunnen gebruiken.

Conclusie

Take me to my Car is een handige en simpele app om altijd je parkeerplaats terug te vinden. De app is echter zo simpel dat de kaarten applicatie van de iPhone ook kan voldoen in het terugvinden van je auto.

0 Reactie(s) op: Nooit meer je auto kwijt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.