Nooit meer vergeten om bepaalde taken uit te voeren

Door: menno-van-bohemen | 02 maart 2012 10:27

Review

Als je wilt rotzooien met je smartphone, dan koop je een Android of je jaibreakt je iPhone. Voor technische mensen kan het enorm handig zijn om zelf aanpassingen aan je telefoon te doen, maar ook voor de gewone gebruiker kan soms handig zijn om enkele voorgeprogrammeerde handelingen op je telefoon uit te voeren. Ben je huiverig voor het jailbreaken van je iPhone maar wil je wel graag je telefoon automatiseren? Launch is de perfecte applicatie hiervoor.

In de app kun je handelingen toevoegen die je snel kunt uitvoeren. Iemand bellen, een mail sturen, facebook openen, zaklamp aanzetten en nog veel meer handelingen. Ook is het mogelijk om de acties op een bepaald tijdstip uit te voeren, zodat je een push-bericht krijgt vanuit de applicatie. Open je het push-bericht, dan wordt de handeling direct uitgevoerd.

De app is gemakkelijk om veelvoorkomende handelingen snel uit te voeren. Kijk je elke dag om 12.00 uur naar een aanbieding op een bepaalde website? Dankzij het push-bericht word je er altijd op tijd aan herinnert. De app voert zelfstandig geen handelingen uit, maar helpt met het onthouden van een snelle toegang tot je favoriete apps of websites.

Kortom

Launch helpt je om bepaalde taken op je iPhone snel en gemakkelijk uit te voeren. In de app heb je snel toegang tot veel functies en je kunt ook een herinnering instellen. Je krijgt dan automatisch een push-bericht waarna de taak kan worden gestart.

0 Reactie(s) op: Nooit meer vergeten om bepaalde taken uit te voeren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.