Nooit meer voor verrassingen staan

Door: robin-smit | 29 januari 2013 14:22

Review

We sorteren onze taken regelmatig in verschillende categorieën of prioriteiten. Toch lijkt dit zo nu en dan een vreemde gang van zaken. Hoe vaak overkomt het jou wel niet dat je er net iets te laat achter komt dat je vandaag eigenlijk iets had moeten doen? Met Finish. zal dat je nooit meer overkomen.

Finish. is een takenmanager die taken sorteert op de einddatum. Zo geeft de app taken voor de korte- middel- en lange termijn weer. Erg handig hierbij is dat je zelf kunt bepalen wanneer een taak binnen een van deze categorieën valt. Eventueel is het ook mogelijk om taken als belangrijk te markeren. Deze taken zullen vervolgens altijd op je beginscherm te zien zijn, waardoor je ook deze niet over het hoofd ziet.

Ondanks dat het systeem van Finish. niet heel erg vernieuwend klinkt, bewijst de takenmanager, zeker voor niet al te lange takenlijsten, de ideale oplossing te zijn om nooit meer iets te vergeten. Wel missen we de mogelijkheid om taken te synchroniseren met bijvoorbeeld iCloud of Google. Hierdoor zul je Finish. alleen kunnen gebruiken op je iPhone.

Kortom

Finish. is een handige takenmanager die jouw taken sorteert op de datum waarop ze moeten worden voltooid. Hiermee zal het je niet zo snel meer gebeuren dat je er op het laatste moment achter komt dat je nog iets moest doen. Finish. bewijst dat dit erg goed werkt, maar heeft helaas geen ondersteuning voor synchronisatie met bijvoorbeeld iCloud of Google.

0 Reactie(s) op: Nooit meer voor verrassingen staan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.