Nooit meer wat vergeten met deze handige takencirkel

Door: robin-smit | 30 december 2012 11:07

Review

Het bijhouden van een takenlijst kan een erg handig middel zijn om ervoor te zorgen dat je altijd een goed overzicht hebt van wat je nog moet doen. Wanneer hiermee werkt kom je echter vaak uit op meerdere lijstjes voor verschillende doelen waardoor er geen duidelijk overzicht is. Met Sooner moet hier verandering in komen.

Sooner is een takenmanager die de standaard takenlijstjes vervangt voor een takencirkel. Op deze cirkel plaats je alle taken die je nog moet doen. Door middel van het toekennen van kleuren aan de cirkel kan je verschillende doelen aanmaken. Hiermee maak je in een handomdraai delen op de cirkel aan voor bijvoorbeeld werk, school of boodschappen.

Net als bij een standaard takenlijst is het mogelijk reminders toe te kennen aan taken. Helaas mist de integratie met de standaard takenlijst in iCloud. Hierdoor ben je altijd aangewezen op het gebruik van je iPhone. Mocht je dit niet zo'n probleem vinden dan is Sooner een echte aanrader. De cirkel in de app werkt namelijk erg prettig en is snel en overzichtelijk.

Kortom

Sooner is een handige takenmanager waarbij er gebruik wordt gemaakt van een cirkel in plaats van traditionele lijstjes. Binnen de cirkel zijn kleuren aan te maken voor verschillende doelen. Helaas werkt de app niet samen met de standaard takenlijst op je iPhone en iCloud.

0 Reactie(s) op: Nooit meer wat vergeten met deze handige takencirkel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.