Nooit meer zoeken naar dat ene restaurant

Door: robin-smit | 26 oktober 2011 16:46

Apps & Software

Iedereen heeft het wel eens. Je loopt in een onbekende stad rond op zoek naar een goed restaurant, maar kan maar niks leuks vinden. Voor dit probleem is er Iens 2.0.

Iens 2.0 is een app waarmee je restaurants kan zoeken in de buurt, in een bepaalde plaats, of op naam. Hierbij is het mogelijk om te filteren op veel verschillende soorten restaurants. Zo kan je altijd gemakkelijk iets zoeken waar je op dat moment zin in hebt.

Naast algemene informatie over de restaurants worden er ook meningen van andere gebruikers van Iens weergegeven. Doordat Iens een grote community heeft, zijn er bij de meeste restaurants voldoende meningen te vinden om een goed beeld van het restaurant te krijgen. De app maakt helaas wel gebruik van een erg verouderde interface waardoor deze niet altijd even lekker en makkelijk werkt. Daarnaast worden niet alle restaurants gevonden door de app. Dit gaat echter maar om een erg klein deel en doet verder weinig af aan de bruikbaarheid.

Kortom

Iens 2.0 is de perfecte app voor als je op zoek bent naar een goed restaurant en geen zin hebt in tegenvallende kwaliteit. Door de vele meningen weet je altijd waar je aan toe bent. De gebruiksvriendelijkheid en uitstraling van de app mogen wel eens flink onder handen worden genomen, maar toch is dit een app die altijd handig is om op je telefoon te hebben.

0 Reactie(s) op: Nooit meer zoeken naar dat ene restaurant

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.