NS-app geeft nu reisadvies voor hele OV

Door: Jeroen Kuiper | 06 juli 2015 15:26

Nieuws

Vanaf vandaag is het mogelijk om met de NS-app een reis te plannen met het volledige openbaar vervoer. De app heeft daarnaast nog een aantal andere veranderingen ondergaan.

Het was in de Reisplanner-app alleen mogelijk om de reis te plannen met de trein met daarbij loop-, fiets- en autoroutes. Vanaf vandaag is de app te updaten naar versie 4.0 en daarmee krijgen we een hoop extra opties. De app neemt nu ook de tram-, bus- en metroroutes mee. Door een adres of postcode in te vullen kun je je reis nu van deur tot deur plannen met de app van de NS.

Nog meer verbeteringen

Het is niet de enige vernieuwing in de Reisplanner-app want versie 4.0 heeft nog meer veranderingen ondergaan. Je kunt nu bijvoorbeeld handig door de reisadviezen bladeren door te swipen en in het traject zien waar je precies bent door middel van een geel bolletje. Daarnaast is het scherm met extra opties veranderd en het is mogelijk om de reisadviezen op verschillende manieren te sorteren. Tot slot zijn de notificaties bij afwijkende reisadviezen verbeterd en de prijzen zijn duidelijker te zien. De Android-app heeft ook een 'treinradar' waarmee je de rit realtime kunt volgen. Deze optie zit nog niet in de versie voor iOS.

1 Reactie(s) op: NS-app geeft nu reisadvies voor hele OV

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 7 juli 2015 10:32 Anoniem
    Wat vinden jullie de verschillen met 9292 ??
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.