NU.nl, maar dan puur zakelijk

© CIDimport

NU.nl, maar dan puur zakelijk

Geplaatst: 16 januari 2012 - 16:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

De meest gebruikte nieuwssite en -app NU.nl heeft een zakelijk zusje, NUzakelijk genaamd. Deze app is, zoals verwacht, toegespitst op financieel-economisch nieuws en heeft een uiterlijk dat verwant, maar niet geheel gelijk is aan de bekende NU.nl app.

De nieuwsberichten zijn verdeeld in de categorieën Ondernemen, Beurs, e-Business, Economie, Werk, Automotive, Innovatie, Duurzaam, De Koffiecorner, Column en Ondernemersblog. Het is hierbij mogelijk dat een nieuwsbericht in meerdere categorieën tegelijk wordt getoond, bijvoorbeeld onder Werk en Ondernemen. Je kunt de hele lijst van nieuwsberichten onder elkaar weergeven, of kiezen voor een uitgebreidere lijst van nieuwsberichten van een enkele categorie door op de titel van de categorie te tappen.

Naast de Nieuws-tab is er de tab Beurs, die koersinformatie geeft van verschillende grote indexen en de fondsen in die index. Tenslotte bevat de tab Populair de meest gelezen berichten, kan je bij Favoriet die artikelen teruglezen die je als favoriet hebt gemarkeerd en kan je bij Instellingen onder andere integratie met sociale media (Facebook en Twitter) activeren. Een ander nieuwtje in NUzakelijk is dat je de lettergrootte van de nieuwsberichten tijdens het lezen met een enkele tap op de knoppen rechtsonder in beeld kunt aanpassen.

Kortom

NUzakelijk is een volwaardige app die op het gebied van financieel-economisch nieuws, maar ook op gebied van social media en gebruikersopties extra's biedt ten opzichte van de vertrouwde NU.nl app.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten