Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

NU.nl, maar dan puur zakelijk

Door: | 16 januari 2012 18:00

Apps & Software

De meest gebruikte nieuwssite en -app NU.nl heeft een zakelijk zusje, NUzakelijk genaamd. Deze app is, zoals verwacht, toegespitst op financieel-economisch nieuws en heeft een uiterlijk dat verwant, maar niet geheel gelijk is aan de bekende NU.nl app.

De nieuwsberichten zijn verdeeld in de categorieën Ondernemen, Beurs, e-Business, Economie, Werk, Automotive, Innovatie, Duurzaam, De Koffiecorner, Column en Ondernemersblog. Het is hierbij mogelijk dat een nieuwsbericht in meerdere categorieën tegelijk wordt getoond, bijvoorbeeld onder Werk en Ondernemen. Je kunt de hele lijst van nieuwsberichten onder elkaar weergeven, of kiezen voor een uitgebreidere lijst van nieuwsberichten van een enkele categorie door op de titel van de categorie te tappen.

Naast de Nieuws-tab is er de tab Beurs, die koersinformatie geeft van verschillende grote indexen en de fondsen in die index. Tenslotte bevat de tab Populair de meest gelezen berichten, kan je bij Favoriet die artikelen teruglezen die je als favoriet hebt gemarkeerd en kan je bij Instellingen onder andere integratie met sociale media (Facebook en Twitter) activeren. Een ander nieuwtje in NUzakelijk is dat je de lettergrootte van de nieuwsberichten tijdens het lezen met een enkele tap op de knoppen rechtsonder in beeld kunt aanpassen.

Kortom

NUzakelijk is een volwaardige app die op het gebied van financieel-economisch nieuws, maar ook op gebied van social media en gebruikersopties extra's biedt ten opzichte van de vertrouwde NU.nl app.

0 Reacties op: NU.nl, maar dan puur zakelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.