Okozo desktop

Door: Robbin Ooijevaar | 20 juni 2011 14:28

Apps & Software

Het gevoel dat sommige programma’s oproepen, laat zich lastig beschrijven. Letterlijk omschrijven wat de software doet lukt nog wel, maar voor de glimlach op uw gezicht zult u zelf aan de slag moeten gaan. Dit geldt bijvoorbeeld bij uitstek voor Okozo desktop, dat subtiele animaties aan uw bureaublad toevoegt.

Het programma is gedeeltelijk te vergelijken met Windows DreamScene, waarmee u uw bureaublad kunt animeren met een wmv-filmpje. Okozo desktop maakt gebruik Flash en DirectX, waardoor ook interactie met uw geanimeerde bureaublad mogelijk is. Een van de animaties bestaat bijvoorbeeld uit een autootje dat u met een joystick kunt besturen en kunt parkeren tussen uw bureaublad-iconen. Er zijn ook subtielere mogelijkheden, zoals de toevoeging van druppelachtige vormen die langzaam veranderen. Installeer DirectX 9 en Flash Player (via een zoekopdracht in Google) voordat u Okozo desktop installeert. Het programma wordt standaard met één saaie bureaubladachtergrond geleverd, maar op de website van de makers vindt u allerlei geanimeerde achtergronden, waaronder het bestuurbare autootje. Okozo desktop werkt alleen onder Windows Vista en Windows 7.

Okozo desktop voorziet uw bureaubladachtergrond van een subtiele animatie.

Okozo desktop

Freeware

Taal Engels

Download 36 KB

OS Windows Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Okozo desktop

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.