Olifanten onthouden alles, zo ook Evernote voor iOS

Door: | 10 februari 2012 13:02

Apps & Software

Daarom ook het logo. Maar is evernote echt zo'n geweldige app, onthoudt Evernote echt alles?

Evernote is een app waarmee je vanalles in de cloud kunt opslaan. Via je iPhone, maar ook via de mac en dit synchroniseert vlekkeloos. Het grootste pluspunt van Evernote is niet het feit dat het een clouddienst is, maar dat de zoekfunctie werkelijk fantastisch is.

Als je een notitie in Evernote zet, kun je er foto's of audio bij doen, en vervolgens je notitie op een logische plek opslaan en er tags aan toevoegen zodat je hem makkelijk terug kunt vinden. Het homescreen van evernote bestaat uit recente notities, wil je meer notities zien, dan kun je de zoekfunctie gebruiken en evernote zoekt ze voor je op. Heb je een notitie vaak nodig, maak er dan een favoriet van. Het zoeken van een notitie kan op vele manieren, onder andere via tags, datum, soort note (foto/email etc.) notebook (waar is je notitie opgeslagen?).

Evernote is een heel fijne app, omdat deze naadloos synchroniseert met evernote op je mac/pc/iPad en ga zo maar door. Je hoeft een notitie nooit twee keer te maken of de apparaten met een kabeltje te verbinden.

Kortom

Evernote bewijst wel degelijk het geheugen van een olifant te hebben, je kunt er alles in opslaan en ook nog eens snel terugvinden. De app is heel overzichtelijk en doet precies wat je van de app verwacht, en misschien nog wel meer. Het zoeken gaat nagenoeg perfect en het maken van een notitie is ook appeltje eitje.