© CIDimport

On-the-go je netwerk beheren

Geplaatst: 29 december 2011 - 07:01

Aangepast: 16 november 2022 - 10:24

Robin Smit

Met LinkedIn voor iOS is het mogelijk om het zakelijke netwerk te gebruiken vanaf je iPhone of iPod Touch. Dit doet de app in een handige en vernieuwende omgeving.

Om LinkedIn overzichtelijk te houden, is de app opgedeeld in vier secties: Updates, You, Inbox en Groups & More. Deze secties zijn gemakkelijk te benaderen vanaf een beginscherm waarop de secties als tegels worden weergegeven. Overal in de app is het mogelijk om terug te keren naar dit beginscherm, waardoor het eenvoudig is om snel het juiste scherm voor je te krijgen.

De verschillende secties bieden toegang tot de meeste basisfuncties van LinkedIn. Zo is het mogelijk om berichten van anderen te bekijken, zelf berichten te plaatsen, of in contact te komen met nieuwe mensen. Een leuke extra functie is het ingebouwde LinkedIn Today, waarop allerlei zakelijk nieuws te vinden is. Ook is het mogelijk om LinkedIn contactpersonen te importeren in het adresboek, zodat deze niet handmatig hoeven te worden ingevoerd. Een nadeel aan de app is dat deze niet beschikbaar is voor de iPad.

Kortom

LinkedIn brengt de basisfuncties van LinkedIn naar de iPhone en iPod Touch. De innovatieve interface werkt gemakkelijk en zorgt voor overzicht in de app. Erg handig is de extra functie om contacten van LinkedIn over te zetten naar het adresboek van iOS. Helaas is de app nog niet beschikbaar voor de iPad

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten