On-the-go je netwerk beheren

Door: robin-smit | 29 december 2011 09:01

Review

Met LinkedIn voor iOS is het mogelijk om het zakelijke netwerk te gebruiken vanaf je iPhone of iPod Touch. Dit doet de app in een handige en vernieuwende omgeving.

Om LinkedIn overzichtelijk te houden, is de app opgedeeld in vier secties: Updates, You, Inbox en Groups & More. Deze secties zijn gemakkelijk te benaderen vanaf een beginscherm waarop de secties als tegels worden weergegeven. Overal in de app is het mogelijk om terug te keren naar dit beginscherm, waardoor het eenvoudig is om snel het juiste scherm voor je te krijgen.

De verschillende secties bieden toegang tot de meeste basisfuncties van LinkedIn. Zo is het mogelijk om berichten van anderen te bekijken, zelf berichten te plaatsen, of in contact te komen met nieuwe mensen. Een leuke extra functie is het ingebouwde LinkedIn Today, waarop allerlei zakelijk nieuws te vinden is. Ook is het mogelijk om LinkedIn contactpersonen te importeren in het adresboek, zodat deze niet handmatig hoeven te worden ingevoerd. Een nadeel aan de app is dat deze niet beschikbaar is voor de iPad.

Kortom

LinkedIn brengt de basisfuncties van LinkedIn naar de iPhone en iPod Touch. De innovatieve interface werkt gemakkelijk en zorgt voor overzicht in de app. Erg handig is de extra functie om contacten van LinkedIn over te zetten naar het adresboek van iOS. Helaas is de app nog niet beschikbaar voor de iPad

0 Reactie(s) op: On-the-go je netwerk beheren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.