Onder hypnose van de stress ontkomen

Door: tessa-vermeulen | 07 juni 2012 18:57

Review

Even de drukke stad ontvluchten, en volledig tot rust komen? Onder hypnose kan het. Met deze app kan je verschillende sessies ondergaan om tot je innerlijke zelf te komen.

Hypnose is een middel om de persoonlijkheid te ontwikkelen en met psychologische problemen om te gaan. Normaliter wordt dit door een ander persoon gedaan, maar het kan natuurlijk ook door jouw iPad of iPhone met Hypnomatic.

Er zijn drie sessies beschikbaar: big city, sports en relaxation. Respectievelijk bieden zij hulp met het herstellen van jouw energie, het volledig genieten van de voordelen van een gezonde levensstijl, en het omgaan met stress. In het deelscherm wordt een volledige beschrijving en het stappenplan gegeven. Hiermee wordt duidelijk wat de voordelen en nadelen van de hypnose zijn. Zo wordt er aangegeven bij duizeligheid de sessie direct te stoppen, en geruime tijd niet terug te keren.

Alvorens het starten van de sessie is het handig bij instellingen jouw fysische data aanpassen. Nu kan de hypnose beginnen. Kies een sessie en de bijpassende visuele beelden zoals spiralen of cirkels in verschillende vormen en kleuren worden getoond. Daarnaast is muziek hoorbaar wat volledig aansluit bij de frequentie van de beelden.

Naast de daadwerkelijk sessies geeft de app ook veel informatie over de wetenschap achter hypnose. Wellicht als je gelooft in de werking van dit concept kan deze app zeer nuttig zijn en jou rust bieden in tijden van stress.

Kortom

Aangezien het onder hypnose brengen van mensen niet zonder enig gevaar is, doet Hypnomatic er goed aan de gebruiker genoeg informatie te bieden. De tabbladen navigeren eenvoudig en de sessies zien er prima uit. De vraag blijft of het voor jou persoonlijk het werkt.

0 Reactie(s) op: Onder hypnose van de stress ontkomen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.