Onmisbaar naslagwerk voor de voetballiefhebber

© CIDimport

Onmisbaar naslagwerk voor de voetballiefhebber

Geplaatst: 30 januari 2012 - 07:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Die spits van AZ, speelde die vorig jaar nou voor Roda, of toch voor ADO? Vroeger had je hierover leuke discussies op een verjaardag, maar tegenwoordig is er altijd wel iemand in de buurt die het even voor je opzoekt op z'n iPhone. Dat is jammer van de discussies, maar voor de liefhebber van statistieken is het mooi dat alle feitjes in een handomdraai op je scherm staan.

My Football Pro HD is een fraaie iPad-app die je informatie geeft over ruim 800 competities, inclusief meer dan 10 Nederlandse competities (van de Eredivisie tot de hoofdklasse bij de amateurs). Daarnaast kun je het laatste voetbalnieuws checken en live op de hoogte blijven van alle wedstrijden die worden gespeeld.

De intuïtieve interface laat je gemakkelijk zoeken naar gespeelde wedstrijden, de stand, statistieken en het programma van de competities. Daarnaast kan je per club de selectie bekijken, informatie over het stadion vinden en zelfs de tweets van de club lezen. Ook de informatie over de spelers is erg compleet. Naast het bekijken van het aantal doelpunten en rode en gele kaarten, kun je zelfs zien hoeveel minuten een speler heeft gespeeld in een bepaald seizoen.

Kortom

My Football Pro HD is een zeer complete app met veel informatie over ruim 800 competities. Je kunt op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws en dankzij de notificaties mis je nooit meer een doelpunt van je favoriete club. My Football Pro HD is een erg complete app en een echte aanrader voor de voetballiefhebber.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten