onoverzichtelijk overzicht

Door: carolien-danckaerts | 21 januari 2012 12:00

Apps & Software

Facebook is hét sociale netwerk op dit moment. Bijna iedereen heeft wel een account en meestal wordt dit erg intensief gebruikt. Foto's posten is tegenwoordig bijna net zo populair als de status updaten met tekst en daar wordt flink op ingesprongen door derden, zo ook door Color for Facebook.

Color for Facebook is een app waarmee de facebookstatus bijgewerkt kan worden, en waarmee ook de foto's van vrienden bekeken kunnen worden. Het is na het opstarten gelijk duidelijk dat Color for Facebook zich volledig richt op foto en video op Facebook.

De app wordt door al die foto's wel wat onduidelijk, dit effect wordt nog eens versterkt doordat er maar een klein deel van elke foto zichtbaar is. Het uploaden van beelden gaat op zich goed maar veel beter dan via Facebook zelf gaat het niet. Mede omdat Color for Facebook alleen foto's en video's laat zien, is het geen app die Facebook vervangt en om nou je tijdlijn in de gaten te houden via meerdere apps is wat overdreven, helemaal omdat Facebook zelf ook foto's en video's laat zien.

Kortom

Color for Facebook is een app die erg onoverzichtelijk is door het laten zien van kleine stukjes foto. Het is jammer dat het via Color for Facebook niet mogelijk is om de status van andere gebruikers te zien of je eigen status te updaten zonder beeldmateriaal. Ook het verversen gaat erg traag in vergelijking met Facebook zelf. Behalve het snel uploaden van een foto of video op Facebook heeft Color for Facebook geen toegevoegde waarde.

0 Reactie(s) op: onoverzichtelijk overzicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.