Op de hoogte van de wedstrijden van je favoriete club

© CIDimport

Op de hoogte van de wedstrijden van je favoriete club

Geplaatst: 29 februari 2012 - 15:26

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Ik ken weinig voetballiefhebbers die nog tot zondagavond zeven uur wachten om de voetbaluitslagen te checken. Eigenlijk alleen mijn opa, maar hij heeft dan ook geen iPhone. Fanatieke fans kijken live naar hun favoriete club of kijken iedere minuut naar teletekst. Met Live Score Addicts is dat niet meer nodig. Je krijgt automatisch push-berichten bij doelpunten, rode kaarten en ander belangrijk nieuws over je favoriete club.

Live Score Addicts bevat veel informatie, maar zit toch erg eenvoudig in elkaar. Je kunt de tussenstanden en uitslagen zien van de wedstrijden die vandaag of gisteren gespeeld zijn, en het programma bekijken voor de wedstrijden van morgen. In de app kun je wedstrijden vinden van bijna alle wedstrijden. Van de competitie in Wit-Rusland tot de amateurs van Turkije. Grote kans dat jouw favoriete club erbij zit.

Je kunt per wedstrijd aangeven welke notificaties je wilt ontvangen. Dat kan bij doelpunten en kaarten, maar ook als de opstelling bekend is. Ook kun je automatisch alle wedstrijden van bepaalde clubs volgen en video's van doelpunten bekijken. Zo blijf je goed op de hoogte van de verrichtingen van jouw club.

Kortom

Live Score Addicts is een eenvoudige applicatie met informatie over erg veel wedstrijden. Je kunt notificaties ontvangen bij doelpunten en kaarten en bij veel wedstrijden kun je ook nog eens de video's bekijken van de doelpunten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten