Op een prettige manier door de mooiste foto's bladeren

Door: menno-van-bohemen | 16 januari 2012 15:00

Apps & Software

Het scherm van je iPad is prachtig en ideaal om er foto's op te bekijken. Veel fotografen, van amateurs tot professionals, gebruiken dan ook een iPad om hun werk te tonen. Door een app als 500px te gebruiken kun je naast het bekijken van je eigen portfolio, ook het werk van anderen bekijken.

500px is een community van fotografen die hun werk delen met de rest van de wereld. En met een paar drukken op de knop meld je je zelf aan voor deze community. Zo kun je zelf foto's uploaden, een portfolio aanmaken en reageren op de foto's van andere gebruikers.

Je hoeft je niet te registreren om gebruik te maken van de app van 500px. Ook zonder registratie is deze fraaie app erg geschikt om mooie foto's van de beste fotografen te ontdekken. De redactie van 500px heeft alvast een selectie gemaakt van mooie foto's en wanneer je meer foto's van een fotograaf wilt bekijken, dan kun je eenvoudig door het portfolio bladeren.

Kortom

De app van 500px laat je op een prettige manier door de mooiste foto's bladeren. Handig is dat je zelf een portfolio kunt aanmaken bij 500px en zo ook je eigen foto's kunt delen met de rest van de wereld. De manier van reageren is op een mooie manier verwerkt in de app en ook de slideshow-optie ontbreekt niet.

0 Reactie(s) op: Op een prettige manier door de mooiste foto's bladeren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.