Op zware dubstep lijntjes tekenen

© CIDimport

Op zware dubstep lijntjes tekenen

Geplaatst: 1 september 2011 - 09:57

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Lilt Line is visueel één van de minst aantrekkelijke iPhone-games. Toch is deze de moeite waard, omdat het erg origineel is en uren speelplezier biedt.

In Lilt Line bestuur je een simpele witte lijn die door een gekleurde grot tegen een zwarte achtergrond beweegt. Door je iPhone te kantelen bestuur je het lijntje op en neer, waarbij je uiteraard de zijkant zo min mogelijk moet raken. Ondertussen klinkt een zware dubstep beat uit je speakertjes en moet je in het ritme op het scherm tikken elke keer als het lijntje door een witte strook licht schiet. De game kent vijftien levels met elk een ander dubstep nummer.

De levels worden steeds intenser naarmate je verder komt en tegen het einde is de game echt lastig. De tunnels schieten steeds meer op en neer en de beats zorgen ervoor dat je als een gek met je iPhone in de weer bent om te overleven. Nadat ik een paar keer faalde in het laatste level ben ik zelfs terug gegaan naar eerdere levels om minder stressvol te kunnen gamen.

Kortom

Het gebrek aan mooie artwork kon mij tijdens het spelen niet zo heel veel schelen, maar ik denk dat sterkere graphics het hele product meer waard zouden maken. Zoals Lilt Line er nu uitziet, lijkt het alsof de game gemaakt is met Microsoft Paint. Hoewel Lilt Line zeker niet de goedkoopste game is uit de App Store, krijg je voor die prijs wel een volledig muziekalbum en een leuke game. Zoals eerder gezegd speel je elk level meerdere keren, dus je kunt je echt een aantal uur goed vermaken met de game. Lilt Line is de aanschaf meer dan waard en ik kan het aan iedereen aanraden die op zoek is naar een leuke indiegame die door veel mensen over het hoofd wordt gezien.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten