Open With Enhanced

Door: Robbin Ooijevaar | 06 januari 2012 15:19

Apps & Software

Dubbelklik op een bestand en Windows start het bijbehorende programma. Voor een Word-bestand is dit bijvoorbeeld Word, voor een jpg-foto kan dat een fotoviewer zijn. Door in Windows 7 rechts te klikken op een bestand, kunt u kiezen voor de opties 'Openen met' en daarna 'Standaardprogramma selecteren'. Hiermee bepaalt u bijvoorbeeld dat een txt-bestand met Notepad++ geopend dient te worden (in plaats van Kladblok).

Wilt u meer mogelijkheden, dan kunt u Open With Enhanced eens proberen. Hiermee worden de opties van het menu Standaardprogramma kiezen uitgebreid met handige functies. Open With Enhanced toont meer programma's waarmee u een bestand mogelijk kunt openen. Wilt u een ander standaardprogramma, dan klikt u op Remove this association om de bestandsassociatie te verwijderen en eventueel opnieuw in te stellen. Open With Enhanced herkent ook de bestandstypes voor u en geeft aan welk programma geschikt is om het bestand te openen. Als het programma nog niet op uw computer aanwezig is, kleurt de programmanaam rood. Klik hierop om het programma te downloaden.

Open With Enhanced zoekt automatisch op met welk programma u een bestandtype kunt openen.

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Open With Enhanced

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.