Oplaadpunten voor uw elektrische voertuig

Door: carolien-danckaerts | 01 december 2011 10:00

Review

Voor wie een elektrische fiets, scooter of auto heeft is het handig om te weten waar het vervoersmiddel opgeladen kan worden. Ben je in een vreemde omgeving, dan kan dit nog wel eens problemen geven, maar Oplaadpunten biedt uitkomst!

Oplaadpunten toont alle oplaadpunten voor elektrische voertuigen op de kaart of in een lijst, gesorteerd op afstand van de huidige locatie. Er kan ingesteld worden welke oplaadpunten de app moet zoeken: voor auto, fiets, scooter, boot enzovoorts. Het is handig dat dit per vervoermiddel ingesteld kan worden, zodat er altijd een juist oplaadpunt uit komt rollen. De aangegeven oplaadpunten op de kaart bestaan ook daadwerkelijk, wat wel fijn is.

Om bij de oplaadpunten te komen kun je de app ook een route laten genereren via Google maps, dit is erg praktisch als het oplaadpunt zich in een onbekende omgeving bevindt. Ook de openingstijden van de oplaadpunten zijn in de app aangegeven, waardoor duidelijk is hoe laat je waar terecht kunt.

Kortom

Oplaadpunten is een fantastische app voor elke milieubewuste iPhonegebruiker. Alle oplaadpunten staan op de kaart en ook welke voertuigen er opgeladen kunnen worden kan in deze app ogezocht worden. Het is praktisch dat er een route gepland kan worden naar het oplaadpunt.

0 Reactie(s) op: Oplaadpunten voor uw elektrische voertuig

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.