Orde op zaken

Door: Martin Gijzemijter | 08 april 2012 12:20

Review

Voel je je ondergesneeuwd en overwerkt? Geloof het of niet, je iPad kan je helpen de druk te verlichten, en dan doelen we niet op het afspelen van rustgevende New Age-muziekjes.

Er zijn tal van management-apps beschikbaar in de App Store, maar geen daarvan zijn zo eenvoudig en doeltreffend als Things. De bedoeling is dat je dingen opschrijft op het moment dat ze je te binnen schieten. Sorteer die taken vervolgens zodanig dat ze je enerzijds helpen je werkgerelateerde doelen te behalen, terwijl je ondertussen ook aan je trouwdag wordt herinnerd (bijvoorbeeld). Je kunt taken indelen in categorieën, projecten aanmaken en de app zelfs synchroniseren met een desktopversie, zodat je je taken nog beter kunt beheren.

De desktopversie van Things (alleen Mac) is een soepele en krachtige taakmanager. Het is niet goedkoop, maar als je serieus overweegt iets aan je werkdruk te doen, dan is het zeker de moeite waard. Op de desktopversie kun je moet een toetsencombinatie op elk willekeurig moment een taak invoeren, zodat je je werk niet eens hoeft te onderbreken. Je kunt bestanden, links en contactpersonen aan taken koppelen door deze op een taak te slepen.

Kortom

De iPad-versie is de perfecte partner voor de desktopversie, maar werkt ook prima zelfstandig. Het biedt dezelfde opties voor het aanmaken en beheren van taken in een intuïtieve interface. Of je de iPad nu gebruikt om desktoptakenlijst onderweg bij te houden of als zelfstandige taakmanager: Things helpt je je leven op orde te krijgen en te houden.

0 Reactie(s) op: Orde op zaken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.