Origineel basketbalspel

Door: robin-ooijevaar | 05 september 2011 16:03

Review

Schietspellen op iOS zijn erg populair en maken dankbaar gebruik van augmented reality en de gyroscoop. ARBasketball doet het rustiger aan, maar is desalniettemin bijzonder vermakelijk.

Om met ARBasketball aan de slag te gaan, dien je eerst een pdf-bestand te downloaden dat bij de app hoort. Wanneer je dit pdf-bestand uitprint en er vervolgens de camera van je iPhone of iPad op richt, zal er op het vel papier een digitale basketbalkorf komen te staan. Gebruik een vinger om de ballen in het net te krijgen. Uiteraard kun je het papiertje, en dus de basket, eenvoudig naar het bureau van een collega of vriend verplaatsen, om zo een competitie te starten.

De besturing van ARBasketball werkt erg prettig en door je verder van het geprinte document te verplaatsen, kan je zelf bepalen hoe moeilijk je de game wil maken.

Kortom

ARBasketball is leuke game die goed gebruik maakt van augmented reality. Door een geprint document op tafel te leggen, is het mogelijk om basketbal te spelen. De besturing van het spel is erg prettig en bovendien is de moeilijkheidsgraad eenvoudig aan te passen door de afstand tot het vel papier aan te passen.

0 Reactie(s) op: Origineel basketbalspel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.