Oude diamanten in een nieuw jasje

© CIDimport

Oude diamanten in een nieuw jasje

Geplaatst: 30 december 2011 - 07:13

Aangepast: 16 november 2022 - 10:24

Robin Smit

Lekker ontspannen op de bank, terwijl je probeert zo veel mogelijk punten te behalen met het wegspelen van diamanten was al even mogelijk met Bejeweled 2. De makers van deze game komen nu echter met een nieuw deel in de reeks: Bejeweled.

In Bejeweled is het de bedoeling om setjes van drie dezelfde diamanten te maken op een veld met verschillende kleuren van deze steentjes. Dit kun je doen in vier verschillende modi: Classic, Diamond Mine en Zen. Hierbij is Diamond Mine een modus om de game spannender en afwisselender te maken. Zen maakt de game juist erg ontspannend en voegt zelfs ontspannende muziek en ademhalingsoefeningen toe.

Alhoewel de namen van deze modi nieuw zijn, komen ze in bepaalde opzichten veel overeen met enkele modi die al in de vorige versie van Bejeweled waren te spelen. Verder voegt de game ondersteuning voor retina schermen toe. Dit maakt dat Bejeweled toch meer over komt als een veredelde update, dan als een volledig nieuwe game. Spelers die in de oude versie gebruikt maakten van de online variant Blitz, kunnen hier nu een gratis losse app voor downloaden. Deze functie is niet meer beschikbaar in de standaard versie van Bejeweled.

Kortom

Bejeweled is een vermakelijke puzzelgame die al lange tijd in de appstore is te vinden, maar nu in een nieuw jasje is gestoken. De nieuwe modi zijn leuk, maar niet heel erg vernieuwend ten opzichte van de vorige versie van de game. ben je echter een fanatiek Bejeweled speler, dan is deze nieuwe versie het overwegen waard.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten