Outlook gaat je inbox opruimen

Door: daan-doedens | 19 mei 2015 09:43

Nieuws

Microsoft gaat vrolijk verder met het vergemakkelijken van vervelende taken in je leven. Tenminste, dat hoopt het bedrijf. De nieuwe functie Clutter, die onderscheid maakt tussen belangrijke e-mails en gezellige onderonsjes met collega's, wordt in juni automatisch aangezet.

Het gaat dan om de webversie van Outlook en de preview van Office 2016. Clutter zorgt ervoor dat je alleen berichten met hoge prioriteit in je inbox ziet staan, en dat minder belangrijke mailtjes worden verstopt in een aparte map. Als je even tijd over hebt kun je dan door je mailbox bladeren, zonder dat je echt belangrijke berichten hoeft te missen.

Bij minder belangrijke e-mails worden ook een stuk minder notificaties verzonden, zodat je niet voor elk wissewasje gestoord wordt. Gebruik je een van de twee platformen en heb je weinig zin in een functie als Clutter? Gebruikers die het al hebben geprobeerd en het weer hebben uitgezet, hebben geen last van de automatische inschakeling. En anders kun je het natuurlijk altijd nog handmatig uitzetten.

1 Reactie(s) op: Outlook gaat je inbox opruimen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 10 maart 2016 07:22 Anoniem
    waardeloose optie
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.