OutlookAttachView 1.61

Door: Robbin Ooijevaar | 14 april 2011 12:29

Apps & Software

U herkent de situatie wellicht waarin u op zoek bent naar ‘die ene’ bijlage in uw mailbox. U weet hoe het bestand heet of kunt het ‘passief’ herkennen aan de naam, maar met die honderden berichten in uw box is het lastig om snel te filteren. De zoekfunctie van Outlook werkt goed, maar het kost tijd om alle opties voor uw zoektocht te activeren. OutlookAttachView is ontworpen met slechts één doel: e-mailbijlagen in Outlook vinden.

Het programma toont een lijst met berichten waaraan een bijlage hangt en deze lijstweergave is onderverdeeld in kolommen als Filename (bestandsnaam), To (aan), File size (omvang) en Created on (datum). U kunt snel een selectie maken door op een kolom naar keuze te klikken. Vervolgens kunt u de gevonden bijlagen bewaren of openen. OutlookAttachView hoeft niet te worden geïnstalleerd. Download het zip-bestand van de website van de makers en pak de inhoud uit. Start de software door dubbel te klikken op het bestand OutlookAttachView.exe. OutlookAttachView vraagt of u het standaard-Outlookprofiel wilt gebruiken. Als u meerdere profielen hebt, kunt u dit aangeven en zelf een profiel kiezen.

OutlookAttachView doorzoekt uw Outlook-inbox en toont vervolgens alle bijlagen.

OutlookAttachView 1.61

Freeware

Taal Engels

Download 93,4 KB

OS Windows XP/Vista/7 (32 en 64 bit)

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners (Symantec/Norton) ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het de (inmiddels bekende) melding 'WS.Reputation.1' is, weten we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: OutlookAttachView 1.61

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.