Overzicht van actuele filmaanbod in Nederland

Door: marleen-vos | 11 maart 2012 18:08

Review

Alweer een Nederlandse site die een app beschikbaar maakt: Belbios voor de iPhone is nu een feit.

Nu is het mogelijk om vanaf je iPhone een compleet overzicht te krijgen van het actuele filmaanbod in de Nederlandse bioscopen. Je kunt makkelijk filmkaarten reserveren en informatie over films opzoeken. De app is makkelijk te gebruiken en zeer effectief.

Belbios is de eerste applicatie waarmee de iPhone-gebruiker landelijk met éen druk op de knop een bioscoopkaartje kan reserveren.

Dave Hulsman (Belbios directeur): Deze applicatie biedt tal van mogelijkheden. De bioscopen hebben met deze applicatie een extra afzetkanaal en de gebruiker kan nu nog gemakkelijker onze bioscoopagenda raadplegen en indien gewenst direct reserveren.

Belbios is een verlengstuk van de site, het biedt in principe dezelfde mogelijkheden. Blijf op de hoogte van wat er precies draait en kijk in de agenda wat er verwacht word. Lees reacties van mensen op films, bekijk trailers en rate een film met het behulp van het geven van sterren. *****

Kortom

Met de app kun je direct zien wat er in je favoriete bioscoop draait. Dit verloopt via een handige favorietenlijst. Het is mogelijk om te zoeken op locatie, maar ook op film of bioscoop. De Belbios-app biedt dus tal van mogelijkheden. Een prima app voor de filmliefhebber en bioscoopbezoeker.

0 Reactie(s) op: Overzicht van actuele filmaanbod in Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.