Patch pakt problemen in pc-versie Max Payne 3 aan

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 06 juni 2012 11:36

Apps & Software

Uitgever en ontwikkelaar Rockstar heeft een patch vrijgegeven voor de pc-versie van Max Payne 3. Deze update verwijdert onder meer enkele bugs uit de game. Valsspelers in de multiplayer-modus gaan voorlopig echter nog vrijuit.

Rockstar meldt dat er in totaal zeven problemen in Max Payne 3 worden aangepakt middels de patch. Sinds de release van de pc-game begin deze maand, deden gamers online hun beklag over bugs in het spel. Zo zou deze regelmatig crashen en deden zich problemen voor met het geluid.

Met het installeren van de update zouden deze problemen tot het verleden moeten horen. Ook zegt Rockstar dat de muisgevoeligheid is verhoogd en dat de muisacceleratie nu kan worden uitgeschakeld wanneer spelers dit prettig vinden. Verder is de compatibiliteit met de verschillende besturingssystemen verbeterd en geeft het spel voortaan altijd de juiste beeldverhouding weer.

Cheaters

Hoewel veel pc-gamers klagen over valsspelers in de multiplayer-modus van Max Payne 3, zegt Rockstar dit momenteel nog niet aan te pakken. "We zijn ons bewust van het feit dat er enkele problemen zijn met 'cheaters' in de multiplayer. Maar wees gerust, dit zal worden aangepakt in een toekomstige patch", aldus de ontwikkelaar op zijn website.

0 Reactie(s) op: Patch pakt problemen in pc-versie Max Payne 3 aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.