Pc-versie Call of Duty: Black Ops 2 gebruikt DirectX 11

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 23 mei 2012 10:45

Apps & Software

De pc-versie van Call of Duty: Black Ops 2 zal volledig gebruik maken van de mogelijkheden die DirectX 11 te bieden heeft. Dat maakt Mark Lamia, baas van spelontwikkelaar Treyarch, woensdag bekend.

Volgens Lamia heeft Treyarch de game-engine dermate aangepast dat deze nu gebruik kan maken van DirectX 11. "De game ziet er echt fenomenaal uit op de pc", zegt hij tegenover website Gamefront. "De pc-versie is gewoon heel erg belangrijk voor ons."

Volgens Mark Lamia werkt een apart team aan de pc-versie van de nieuwe Call of Duty-game. Dit om ervoor te zorgen dat het niet een mindere variant van de console-versie wordt. Deze mensen waren eerder ook verantwoordelijk voor de pc-versie van de eerste Black Ops (2010) en World at War (2008).

Anti-cheat-systeem

Volgens de Treyarch-topman is het vooral bij pc-games van belang dat valsspelende gamers snel worden aangepakt. "We werken dan ook aan verschillende anti-cheat-systemen. We willen de integriteit van de online spel-ervaring echt bewaken", aldus Lamia.

Call of Duty: Black Ops 2 zal op 13 november verschijnen, en komt naast de pc ook beschikbaar voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

[youtube]x3tedlWs1XY[/youtube]

0 Reactie(s) op: Pc-versie Call of Duty: Black Ops 2 gebruikt DirectX 11

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.