PC-versie Call of Duty: Black Ops 2 krijgt dedicated servers

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 19 juni 2012 11:28

Apps & Software

De pc-versie van Call of Duty: Black Ops 2 zal dedicated servers krijgen voor de online multiplayer. Dat maakt Cesar Stastny van ontwikkelaar Treyarch bekend via Twitter.

Waar de vorige Call of Duty-game, Modern Warfare 3, enkel dedicated servers aanbood voor de zogenoemde 'unranked' multiplayer-potjes, biedt Black Ops 2 deze optie straks voor alle online spelvarianten in de schietgame.

Of ook de console-versie van Call of Duty: Black Ops 2 over dedicated servers zal beschikken is onwaarschijnlijk. Vorige games uit de serie, zoals Black Ops en Modern Warface 3, boden console-gamers deze optie immers ook niet.

Infinity Ward

Ontwikkelaar Infinity Ward liet bij de lancering van Modern Warfare 2 weten dat er geen dedicated servers beschikbaar zouden zijn in de multiplayer. Iets dat veel pc-gamers in het verkeerde keelgat schoot. Treyarch bracht de optie daarom gedeeltelijk terug in de eerste Black Ops, en zal de dedicated servers in Black Ops 2 dus beschikbaar stellen voor zowel de ranked als unranked-potjes.

Call of Duty: Black Ops 2 zal op 13 november verschijnen. De first-person-shooter komt naast de pc ook beschikbaar voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

[youtube]x3tedlWs1XY[/youtube]

0 Reactie(s) op: PC-versie Call of Duty: Black Ops 2 krijgt dedicated servers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.