Pdf-bestanden samenvoegen

Door: Robbin Ooijevaar | 29 oktober 2010 14:29

Apps & Software

Er bestaan diverse programma’s om zelf pdf-bestanden te maken. Dit werkt meestal met een virtuele printer die u vanuit Word, Powerpoint en andere Windows-programma’s kunt gebruiken. Mergepdf.net maakt het eenvoudig om pdf-bestanden samen te voegen. Zo kunt u verschillende documenten vanuit verschillende applicaties (achteraf) bundelen tot één pdf.

In de praktijk is het samenvoegen van pdf-bestanden handig als u bijvoorbeeld een offerte of werkstuk wilt versturen waarin een gedeelte in Word is gemaakt en een ander gedeelte in Powerpoint. Dit zal voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid zijn. We zijn dan ook blij met de webdienst Mergepdf.net. Extra software installeren is overbodig. Surf naar Mergepdf.net en gebruik de knop Pick files en wijs het eerste pdf-bestand aan. Herhaal dit voor alle bestanden die u wilt toevoegen. Dit kunnen er twee of meer zijn. Klik op Merge pdf om de bestanden samen te voegen. Dit proces kan even duren. Mergepdf.net toont een downloadlink waarmee u de samengevoegde pdf binnenhaalt.

Mergepdf.net voegt pdf-bestanden samen tot één bestand.

Zelf pdf-bestanden maken

Bent u op zoek naar een programma om zelf pdf-bestanden mee te maken? Dit kan eenvoudig met een virtuele printer als ImagePrinter (snelstart) of CutePDF Writer (download).

1 Reactie(s) op: Pdf-bestanden samenvoegen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 10 september 2014 10:01 Anoniem
    Ik krijg steeds een leeg document icm de waarschuwing Onvoldoende Geheugen..
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.