Zo voeg je PDF-bestanden samen

Door: | 04 december 2013 13:12

Apps & Software

Documenten als aparte PDF-bestanden ingescand? Of moet je PDF-verslagen bundelen? PDF-bestanden zijn handig, maar je kunt ze helaas niet zomaar achter elkaar plakken. Met deze drie tips krijg je het alsnog gedaan.

PDFMerge

Met PDFMerge kun je online PDF-bestanden samenvoegen, zonder dat een registratie of installatie nodig is. Het bewerken van bestanden tot 15 MB is gratis, maar je krijgt wel de optie een donatie te geven. Ook heb je de mogelijkheid het programma te downloaden, zodat je zelfs offline bestanden kunt bewerken.

Het voordeel van PDFMerge is dat je net zoveel bestanden kunt samenvoegen als je wilt. Daarnaast zijn ook verschillende bestandscombinaties mogelijk, zoals Word, Excel, PDF en zelfs html. Upload simpelweg je bestanden en druk op Merge om het bestand samen te voegen.

PDFMerge is een simpele en gratis manier om PDF-bestanden samen te voegen.

Adobe Acrobat

Met Adobe Acrobat kun je PDF-bestanden uit verschillende bronnen samenvoegen tot één bestand. Een groot voordeel van Adobe Acrobat is dat je zelf bepaalt waar je welke bladzijde invoegt. De pagina's zijn los te knippen, te verschuiven en vervolgens samen te voegen. Sleep eenvoudig je bestanden om het samengevoegde bestand te creëren. Je kunt met Adobe Acrobat dus veel gedetailleerder werken dan met online varianten. Je betaalt hier echter wel flink voor. Voor de standaard variant betaal je al 195,75 euro.

Adobe Acrobat is een zeer compleet programma, maar daar hangt dan ook een prijskaartje aan.

PDFsamenvoegen.be

Wil je vooral snel en simpel twee PDF-bestanden samenvoegen? Dan is PDFsamenvoegen.be waarschijnlijk een goede optie. Zonder downloaden, installeren of registreren kun je zeer snel bestanden samenvoegen. Een groot nadeel is wel dat je maar twee bestanden kunt uploaden. Op PDFdraaien.be kan je ook de PDF-bestanden eenvoudig draaien, handig dus bij foutief ingescande documenten. De werkwijze is hetzelfde als bij PDFMerge, simpelweg uploaden en op 'samenvoegen' drukken.

Lees hier hoe je eenvoudig PDF-bestanden kunt bewerken