PDF Split & Merge 2.2.0

Door: frank-de-graaf | 22 juli 2010 16:36

Apps & Software

Dankzij programma’s als PDFCreator is het niet moeilijk om een pdf-bestand te maken, maar het bewerken ervan is minder eenvoudig. PDF Split & Merge kan pdf-bestanden samenvoegen of juist bepaalde delen uit een pdf-bestand halen.

Er moet wel een kanttekening bij dit programma worden gemaakt: het vergt enige gewenning voordat u er lekker mee kunt werken. Waar u bij veel andere programma’s eerst de documenten laadt om ze pas daarna te bewerken, vraagt PDF Split & Merge om een andere werkwijze. Bij dit programma bepaalt u eerst wat u wilt doen, bijvoorbeeld documenten samenvoegen of draaien, en pas daarna laadt u ze in. Dat druist in tegen de Windows-werkwijze, maar u zult er snel aan wennen. Het leuke van PDF Split & Merge is dat het verschillende invoegtoepassingen kent. Samenvoegen en splitsen zijn de meest basale functies, maar u kunt ook documenten mixen of er grafische bewerkingen op laten uitvoeren. De ‘Basic’ versie van PDF Split & Merge is volledig gratis. Bij de ‘Enhanced’ versie, die meer mogelijkheden biedt, dient u zelf het programma te compileren of een eenmalige financiële bijdrage te doneren. PDF Split & Merge vereist dat Java op uw computer staat. Als dat niet het geval is, kunt u www.java.com bezoeken om dit onderdeel alsnog te installeren.

De interface van PDF Split & Merge is in eerste instantie niet erg duidelijk, maar het werken met dit programma went snel.

PDF Split & Merge Basic 2.2.0

Freeware

Download 12,7 MB

OS Windows; Mac OS X; Linux

Systeemeisen Onbekend

0 Reactie(s) op: PDF Split & Merge 2.2.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.