Perfect voor het standaard gebruik

© CIDimport

Perfect voor het standaard gebruik

Geplaatst: 27 december 2011 - 11:28

Aangepast: 16 november 2022 - 10:24

Robin Smit

Business Indicators is een app voor bedrijven die medewerkers op een gemakkelijke manier altijd toegang willen geven tot bepaalde bedrijfsgegevens.

Dit doet Business Indicators, zoals veel vergelijkbare apps, door een koppeling te maken tussen eigen servers en mobiele apparaten. De informatie die op de servers staat opgeslagen, kan dan worden uitgelezen op deze mobiele apparaten. Het grote voordeel aan Business Indicators is, dat gebruikers zelf grafieken kunnen laten maken met de aanwezige data. Deze zijn vervolgens weer te delen met collega's wanneer dit nodig is.

Wat direct opvalt bij het gebruik van Business Indicators zijn het goede overzicht en de frisse uitstraling. In tegenstelling tot veel andere apps voor zakelijk gebruik is Business Indicators direct gemakkelijk op te pakken door de simpele en overzichtelijke indeling. Hierdoor zal de app voor veeleisende gebruikers misschien niet compleet genoeg zijn, maar voor kleinere, minder veeleisende bedrijven is Business Indicators erg geschikt. Een klein nadeel aan de app is dat er geen geoptimaliseerde versie voor de iPad beschikbaar is.

Kortom

Business Indicitators is een app die bedrijfsgegevens gemakkelijk en overzichtelijk op iPhone of iPod Touch weergeeft. In de app kunnen grafieken worden gemaakt die kunnen worden gedeeld met andere gebruikers. Door de overzichtelijke interface en beperkte mogelijkheden is deze app voornamelijk geschikt voor kleinere bedrijven.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten