Peterest: Eindeloos foto's van de leukste huisdieren bekijken

Door: Robin Smit | 21 september 2013 12:09

Apps & Software

Een foto van een hond of kat op Facebook is vaak een garantie voor de nodige likes en reacties. Hiermee lijken de harige beestjes soms bijna populairder dan de personen die de foto's plaatsen. De makers van Peterest vonden dat ze hier wat mee moesten doen en kwamen daarom met een app op de proppen.

Score
70
  • Pluspunten
  • App werkt fijn
  • Eindeloos vermaak
  • Minpunten
  • Verborgen kosten

None

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iOS & Android

Getest op: iPhone

Download Peterest in de App Store of op Google Play

Peterest is een nieuw sociaal medium dat enkel bedoeld is om foto's te publiceren. Ondanks dat de naam een dikke knipoog is naar het vergelijkbare medium Pinterest, is er met Peterest wat bijzonders. Zo vind je er alleen maar foto's van huisdieren. Hierbij wordt het overgrote deel gedomineerd door honden en katten, maar ook voor hamsters, paarden, vissen en vele andere dieren is er een plekje op Peterest.

Uiteraard zorgen al deze leuke huisdieren voor de nodige wegdroommomenten. Gelukkig geldt dit ook voor de app zelf, want die zit prima in elkaar. Zo heeft Peterest een strakke vormgeving en navigeren werkt soepel en snel. Wel jammer is dat de app, na het downloaden, toch nog wat geld van je probeert los te peuteren. Zo zul je een kleine vergoeding moeten betalen om de populairste huisdieren te zien. Maar ach, zeg nu eerlijk.. Bij het aangezicht van al die lieve oogjes en natte neuzen ben je dat al snel weer vergeten.

Conclusie

Peterest is een app van het gelijknamige sociale medium, waarop enkel foto's van huisdieren worden geplaatst. Het bekijken van alle beestjes is een geweldige bezigheid en daarbij werkt de app ook nog eens erg fijn. Helaas zul je nog wel even moeten betalen om de populairste huisdieren te zien.

0 Reactie(s) op: Peterest: Eindeloos foto's van de leukste huisdieren bekijken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.