PhotoLikr

Door: Robbin Ooijevaar | 06 januari 2012 15:59

Apps & Software

Soms komen we een programma tegen dat ergens voor bedoeld is, maar een nog slimmere nevenfunctie heeft. Met PhotoLikr kunt u foto's uploaden naar alle bekende sociale netwerken, maar het programma helpt ook uitstekend bij het uitzoeken van grote hoeveelheden foto's.

Iedereen heeft het probleem: u komt terug van vakantie, leest de foto's in en dan begint de ellende. Hoe zoekt u alles zo snel mogelijk uit? PhotoLikr werkt met het toetsenbord waardoor u razendsnel uw collectie kunt doorwerken. Start PhotoLikr en open bijvoorbeeld de map Vakantie Schotland 2011. Gebruik de pijltjestoetsen op uw toetsenbord: links is vorige afbeelding, rechts de volgende foto. Door de pijl naar boven in te drukken, geeft u de afbeelding een soort sterretje. De markering verwijdert u met het pijltje naar beneden als de volgende foto (die u een paar seconden later tegenkomt in de collectie) toch beter blijkt te zijn. PhotoLikr maakt in de map Vakantie Schotland 2011 een extra submap aan genaamd Best. Hierin worden alle foto's geplaatst die u markeert. Zo hebt u na afloop een alle foto's die u mooi vindt, gesorteerd in een aparte map.

Gebruik PhotoLikr met de pijltjestoetsen om snel een grote fotocollectie te schiften.

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: PhotoLikr

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.