Picture Ace Lite 1.2

Door: Robbin Ooijevaar | 26 augustus 2011 11:48

Apps & Software

Als u regelmatig afbeeldingen download van internet, bijvoorbeeld om ze zelf te gebruiken of te bewerken, zijn hier meerdere muisklikken voor nodig: u klikt met rechts op de afbeelding, kiest Afbeelding opslaan als, en geeft aan waar u het bestand wilt bewaren. Picture Ace Lite vereenvoudigt en versnelt deze 'klik-procedure'.

Na de installatie vraagt Picture Ace Lite waar u de afbeeldingen wilt bewaren. Kies een eenvoudige locatie, bijvoorbeeld een map op uw bureaublad. Vanaf nu wordt het eenvoudig. Klik met de rechtermuistoets op een afbeelding die u wilt hebben en kies Save Image. Het bestand wordt direct bewaard in de gekozen map. Let op dat u de juiste versie binnenhaalt: Picture Ace kost 30 euro, maar de Lite-versie is gratis. Tijdens onze test werkte Picture Ace Lite op de test-pc met een 64bit-versie van Windows 7 en Internet Explorer 9 niet correct. Met eerdere Internet Explorer-versies ging het wel goed; we hopen dat de makers dit probleem snel verhelpen.

Picture Ace Lite versnelt het lokaal opslaan van afbeeldingen van internet.

Picture Ace Lite 1.2

Freeware

Taal Engels

Download 462 KB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: Picture Ace Lite 1.2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.