Pinballen op hardrock muziek

Door: peter-pool | 05 september 2011 13:07

Apps & Software

Zo'n dertig jaar geleden stonden er in iedere kroeg niet alleen dronken mensen, rokende asbakken en gokkasten, maar ook flamboyante machines die met veel lawaai hun aanwezigheid kenbaar maakten. We hebben het hier over de flipperkast.

Tegenwoordig kom je ze nog maar zelden tegen en zijn ze een goedje geworden voor verzamelaars. Jammer, want flipperen als

spel was natuurlijk leuk en vooral uitdagend genoeg om je zuurverdiende centen in te deponeren om je kunsten te vertonen. Gelukkig maakt het flipperen een digitale comeback door de opkomst van de smartphone-spellen en vooral de opkomst van de tablets met hun grote schermen. Een van de flipperspellen die je kunt downloaden in de App Store is Slayer Pinball Rocks.

Natuurgetrouw

Voor wie niet bekend is met deze ruige heren: Slayer is een Amerikaanse metalband van het hardste soort wiens teksten bol staan van dood en verderf. Deze levende legendes zijn inmiddels vereerd met hun eigen flipper-spel. Wat opvalt is het oog voor detail in de flipperkast en wanneer je de eerste bal de tafel inschiet, zal je ook zien dat de bal natuurgetrouw reageert op wat er in de flipperkast gebeurt. De besturing van de kast zit goed in elkaar. De bal afschieten doe je door de 'veer' naar achter te trekken met je vinger en de flippers gebruik je door op de desbe-treffende fl ipper te drukken. Wederom hulde aan het goed werkende touch screen.

Kortom

Maar wat nu als Slayer niet echt tot je favoriete muziek behoort. Kun je dan iets met deze pinballgame? Het antwoord is een volmondig 'ja'. De muziek dient als achtergrondgeluid dat het sowieso sinistere uiterlijk van de flipperkast ten goede komt. Grootste minpunt van de game is het gebrek aan afwisseling. Het spel schotelt je slechts één flipperkast voor en daar moet je het mee doen.

0 Reactie(s) op: Pinballen op hardrock muziek

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.