Poptropica: Forgotten Islands: Stuur de kinderen op avontuur

© PXimport

Poptropica: Forgotten Islands: Stuur de kinderen op avontuur

Geplaatst: 22 september 2013 - 09:48

Aangepast: 16 november 2022 - 10:00

Robin Smit

Een telefoon of tablet kan wonderen verrichten bij kleine kinderen. Van het ene op het andere moment lijken ze even helemaal in hun eigen wereld te zijn, waardoor jij even tijd voor jezelf hebt. Poptropica: Forgotten Islands is hier de perfecte game voor.

Poptropica: Forgotten Islands is een platform game voor jonge kinderen. In de game gaan ze op avontuur in een tropische wereld vol palmbomen, stranden en inboorlingen. Tijdens dit avontuur zullen ze onder andere objecten moeten verzamelen en hindernissen moeten overwinnen. De verschillende omgevingen en karakters die ze hierbij tegenkomen zorgen ervoor dat Poptropica een leuke en gevarieerde game is.

Een nadeel aan de game is helaas wel dat alle teksten in het Engels zijn. Dit maakt de game gelukkig niet onspeelbaar, maar het is jammer dat er hierdoor wel een ouder iemand nodig is om het verhaal in Poptropica volledig te begrijpen. Verder maakt de game gebruik van een nogal originele besturingswijze. Zo verplaats je je door de levels door je vinger op het scherm te plaatsen op een plek waar jij naartoe wilt. Dit vereist weinig uitleg, maar zelf vond ik het niet erg fijn werken.

 

© PXimport

Kortom

Poptropica: Forgotten Islands is een leuk en vermakelijk avontuur voor jonge kinderen dat zich afspeelt in een tropische omgeving. Tijdens dit avontuur zullen kinderen objecten moeten verzamelen en hindernissen moeten overwinnen. Helaas is de game wel in het Engels, waardoor er een ouder iemand nodig is om het verhaal te begrijpen.

7,0

Ons oordeel

Pluspunten

Leuk avontuur

Gevarieerd

Minpunten

Alleen in Engels

Besturing

Conclusie

Prijs: € 4,49 Beschikbaar voor: iPhone & iPad Getest op: iPhone [Download Poptropica: Forgotten Islands in de App Store](http://clkuk.tradedoubler.com/click?p=24371&a=2013071&url=https%3A%2F%2Fitunes.apple.com%2Fnl%2Fapp%2Fpoptropica-forgotten-islands%2Fid640198920%3Fmt%3D8%26uo%3D4%26partnerId%3D2003)...
Lees meer
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten