Presentatie geven 2.0

Door: wouter-hoeffnagel | 01 september 2011 09:57

Review

De geduchte concurrent van Powerpoint komt naar de iPad. Prezi Viewer is een app die je in staat stelt om presentaties van Prezi op je iPad te bekijken.

Prezi is een online dienst om presentaties te maken waarbij je veel vrijheid hebt om de presentatie vorm te geven zoals jij dat wilt. Prezi is een concurrent van PowerPoint, maar biedt een aantal extra mogelijkheden. Zo is het mogelijk om in te zoomen op een presentatie en bijvoorbeeld rondom trefwoorden andere woorden neer te zetten. Prezi Viewer is een erg prettige app die goed gebruik maakt van het touchscherm van de iPad voor de navigatie. Zo kun je door met je vingers te knijpen inzoomen op de presentatie of door met je vinger te slepen het canvas bewegen. Het is erg eenvoudig om de Prezi's op de iPad te krijgen. Zo hoef je enkel in te loggen en alle presentatie die online staan, worden direct getoond. Ook is het mogelijk om Prezi's naar de iPad te downloaden, zodat ze offline kunnen worden gebruikt.

Een nadeel aan Prezi Viewer is dat het niet mogelijk is om zelf presentaties te maken of aan te passen. Dit zou de functionaliteit en de bruikbaarheid van de app erg vergroten.

Kortom

Prezi Viewer is een mooie app die het eenvoudig maakt om Prezi's op de iPad weer te geven. Helaas is er geen mogelijkheid om zelf Prezi's te maken of aan te passen binnen de app.

0 Reactie(s) op: Presentatie geven 2.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.