Presentaties geven met de iPad

Door: menno-van-bohemen | 01 mei 2012 11:27

Review

Naast dat de iPad veel in de huiskamer te vinden is, een iPad doet het traditioneel goed op de bank voor de tv, behoort de tablet ook steeds vaker tot het gereedschap van zakenlui. Managers kunnen gemakkelijk belangrijke cijfers inzien en de mensen van de sales hebben dankzij de iPad toegang tot de gehele productendatabase, waar ze maar zijn. Voor het geven van presentaties wordt vaak nog een laptop gebruikt. SlideShark wil daar verandering in brengen. De app brengt powerpoint presentaties op eenvoudige wijze naar de iPad.

Voor het gebruik van SlideShark is een account verplicht. Powerpoint bestanden kun je in de app openen, maar ook via de website van SlideShark uploaden. De presentaties worden door SlideShark omgezet zodat ze op het scherm van de iPad optimaal te bekijken zijn. Doordat je de iPad gemakkelijk op een tv of beamer aansluit, kunnen apps als SlideShark ervoor zorgen dat de tablets van Apple nog vaker worden ingezet bij het geven van een presentatie.

De navigatie in de app is eenvoudig, en precies zoals je gewend bent bij bijvoorbeeld het bekijken van foto's. Door opzij te swypen ga je naar de volgende of volgende dia en swype je omhoog, dan krijg je een overzicht van alle dia's te zien.

Kortom

Dankzij SlideShark worden powerpoint presentaties geoptimaliseerd voor gebruik op de iPad. Het navigeren gaat gemakkelijk en dankzij het beveiligde account worden al je geuploade presentaties online opgeslagen.

0 Reactie(s) op: Presentaties geven met de iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.