Prima alternatief voor gedownloade films en series

© CIDimport

Prima alternatief voor gedownloade films en series

Geplaatst: 16 april 2012 - 06:37

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Wellicht is het je al eens overkomen. Je hebt net de nieuwste aflevering van je favoriete serie gedownload om deze onderweg in de trein te bekijken op je iPhone of iPad. Doordat iTunes niet overweg kan met het gedownloade bestandsformaat gaat je voornemen niet door. Gelukkig zijn er apps die wel overweg kunnen met de aparte bestandsformaten. AcePlayer is zo'n app.

Om je gedownloade films of series in de app te laden moet je gebruik maken van de bestandsdeling in iTunes. Je kunt zo gemakkelijk films selecteren op je computer die later in de app te zien zijn. Maak je gebruik van een server, dan kun je hiervandaan films downloaden naar de app. Ook heeft de app een ingebouwde browser zodat je films van het internet kunt downloaden naar de app.

De app kent veel opties, waardoor het gebruik van de app erg prettig is. Zo kun je het thema in de app aanpassen en wanneer je een lijst met films hebt, dan kun je deze eenvoudig sorteren op naam, datum of grootte. Wanneer je veel afleveringen van series in de app hebt staan, dan kan het handig zijn om afspeellijsten aan te maken per seizoen of per serie. Zo behoudt je het overzicht en dat is met name makkelijk wanneer je veel bestanden in de app hebt geladen.

Kortom

AcePlayer is een prima alternatief om alle gedownloade films en series te bekijken op je iPhone en iPad. Er zijn apps op de markt die meer te bieden hebben, maar dankzij de gemakkelijke interface is het gebruik van AcePlayer zeker geen straf.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten