Prima huishoudboekje op de iPhone

© CIDimport

Prima huishoudboekje op de iPhone

Geplaatst: 5 juni 2012 - 08:13

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

In tijden van crisis is het goed om op je uitgaven te letten. En hoewel het bijhouden van een huishoudboekje wel erg 1.0 is, kan het ontzettend handig zijn om alle uitgaven en inkomsten te noteren. Gelukkig zijn er apps als xPence, waarbij je alle inkomsten en uitgaven kunt invoeren op je iPhone.

xPence is een eenvoudige applicatie die precies doet waarvoor de app bedoelt is; het bijhouden van alle inkomsten en uitgaven die je doet. De uitgaven kun je eenvoudig categoriseren en door gebruik te maken van je GPS-locatie kun je precies zien waar je een uitgave hebt gedaan. De huidige balans wordt overzichtelijk weergegeven en door een druk op de knop mail je eenvoudig een overzicht van je uitgaven door naar bijvoorbeeld je huisgenoot.

Hoewel xPence slechts vier pagina's kent, kan de interface er, door gebruik van kleine lettertjes, soms wat druk uitzien. Gelukkig kun je alle betaal-categorieën eenvoudig van een kleurtje voorzien. Zo blijft het overzicht van alle uitgaven behouden.

Kortom

xPence is een prima huishoudboekje voor op de iPhone. De app werkt eenvoudig en door het gebruik van verschillende kleuren krijg je een goed overzicht van je uitgaven. Helaas is het synchroniseren met andere apparaten en een web-service niet mogelijk.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten