Prima informatieve EK-app

© CIDimport

Prima informatieve EK-app

Geplaatst: 11 juni 2012 - 08:43

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Mocht je het EK-voetbal niet op tv kunnen volgen, dan zijn er genoeg apps in de App Store te vinden die je op je op de hoogte houden van het laatste nieuws, live-scores en statistieken. Volgens Johnny Heitinga was er nog wel ruimte over voor nóg een EK-app; hij bracht EURO 2012 by Heitinga uit. Denk nou niet direct dat de verdediger van Everton en het Nederlands elftal zelf aan het programmeren is geslagen. Heitinga heeft enkel zijn naam verbonden aan de informatieve EK-app.

In de app vind je een mooi overzicht van alle deelnemende teams inclusief de selectie, statistieken en de volgende wedstrijd die gespeeld moet worden. Daarnaast kun je live de scores bijhouden en op overzichtelijke wijze de stand in de poules bekijken. Uiteraard kun je ook voor het laatste nieuws over het Nederlands elftal terecht in de app.

Een leuk extraatje is de EK-quiz die je kunt spelen. Je kunt ervoor kiezen om een eenvoudige quiz te spelen, of een pro-variant, waarbij de vragen moeilijker zijn. Helaas zijn sommige vragen te lang om op te lezen, waardoor je moet gokken naar het antwoord.

Kortom

EURO 2012 By Heitinga is een prima informatieve EK-app. Je vind er het laatste nieuws, live standen en statistieken over het EK voetbal. Buiten de naam van de app vind je weinig specifieke informatie over Johnny Heitinga in de app terug.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten