Prima manier om alternatieve muziek te downloaden naar je iPhone

Door: | 29 april 2012 14:04

Apps & Software

Het internet staat bol van muziek, films en software die je zo kunt downloaden. Als je een beetje handig bent, vul je zo je hele iPod met muziek waar je niet voor betaalt. De nieuwste top 40 hits zal je via een torrent of nieuwsgroep moeten downloaden, maar voor wat minder bekende muziek kun je gewoon op bepaalde internetsites terecht. Hier kun je volkomen legaal muziek downloaden. Dankzij de app 'Gratis Muziek Downloader' kun je de muziek eenvoudig downloaden en afspelen op je iPhone.

De app bestaat uit een browser waarmee je websites kunt bezoeken met downloadlinks erop. Verwacht hierbij niet de nieuwste top 40 nummers, maar eerder de wat meer alternatieve muziek. Door een mp3-bestand te selecteren, kun je deze downloaden naar je iPhone. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de gedownloade muziek op te slaan in een afspeellijst. Wil je echter de gedownloade nummers afspelen in de muziek-app op je iPhone, dan moet je eerst je iPhone aan de computer hangen.

De app zal niet snel kans maken op een award voor de fraaiste app. De app zit vol met spelfouten en lelijke knoppen. Kun je daar doorheen kijken, dan heb je een prima manier om muziek te downloaden naar je iPhone.

Kortom

Gratis Muziek Downloader is een niet al te fraaie app waarmee je eenvoudig mp3-bestanden van websites naar je iPhone kunt downloaden. Je kunt gemakkelijk afspeellijsten aanmaken, maar helaas heb je een computer nodig om de gedownloade muziek tussen je andere muziek te zetten.