Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

ProcessKO 1.34

Door: frank-de-graaf | 30 juni 2010 09:16

Apps & Software

Programma’s doen niet altijd wat u wilt en soms lopen ze om onduidelijke redenen vast. Als dat laatste gebeurt kunt u via de toetsencombinatie Ctrl+Alt+Del Windows Taakbeheer starten en vervolgens het vastgelopen programma uitschakelen. Daarbij moeten redelijk wat handelingen worden verricht. U moet uw keuze bevestigen en daarna duurt het nog enige tijd voordat het betreffende programma daadwerkelijk de nek is omgedraaid.

Dat kan allemaal een stuk sneller met ProcessKO. Dit programma toont alle achtergronddiensten en lopende programma’s, en het is daardoor niet geschikt voor beginners. Via ProcessKO stopt een proces namelijk direct als u er op drukt, dus ook als het om een belangrijke Windows-dienst gaat. Om ProcessKO te gebruiken start u het programma en klikt u op InstantKO. U ziet een hele lijst met processen. Klik op een proces om het te stoppen. Dat gebeurt direct - behalve de eerste keer, want dan wordt u gevraagd om eerst een vinkje te plaatsen bij de melding dat u een expert bent en weet wat u doet. U krijgt geen melding over het beëindigen van een proces, nadat het door ProcessKO is afgesloten. Regelmatig vastlopende programma’s kunt u aan de favorieten toevoegen, om te voorkomen dat u steeds de hele lijst met programma’s door moet lopen.

ProcessKO is niet bedoeld voor beginners. Het stelt u in staat om onwillige programma’s snel af te sluiten.

 

ProcessKO 1.34

Freeware

Taal Engels

Download 49,9 KB

OS Windows-versies

Systeemeisen Onbekend

0 Reacties op: ProcessKO 1.34

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.