Proefversie Disney+ vandaag beschikbaar

Door: Lorenzo Jepma | 12 september 2019 10:20

Disney
Nieuws

Vanaf vandaag is de proefversie van Disney+ beschikbaar gesteld. De streamingdienst is in Nederland te gebruiken via je browser, consoles en iOS en Android. De proefperiode duurt twee maanden.

Je kan je via de website voor deze dienst aanmelden. Net zoals bij Netflix het geval is, moet je bij de proefversie al wel een betaalmethode kiezen. Disney biedt de keuze voor een maand- of een jaarabonnement. Per maand kost het € 6,99 en voor een jaar betaal je € 69,99. De betaalmethodes bestaan uit iDeal, creditcard en PayPal. Zeg het abonnement voor 12 november op om niet te betalen.

Screenshot van Disney+

De proefversie die alleen in Nederland te gebruiken is heeft een iet wat summier aanbod. De exclusieve series die zijn ontwikkeld voor de streamingdienst komen pas uit met de officiële lancering. Dit gebeurd op 12 november. Op dit moment is de bibliotheek gevuld met de Disney films , een aantal Marvel en Star wars films en wat series.

Screenshot van Disney+
Screenshot van Disney+

Via je Android en iOS apps is het mogelijk om films en series te downloaden, dit kan via de browser niet. Met de proefversie kun je vier streams te gelijk aanzetten op verschillende apparaten. Disney+ biedt optie om zeven profielen aan te maken.

Screenshot van Disney+
Screenshot van Disney+

1 Reactie(s) op: Proefversie Disney+ vandaag beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 12 september 2019 16:11 Kasander1
    Als ze hetzelfde aanbod in Nederland bieden als in Amerika geef ik het een zeer goede kans van slagen. Maar dat zal wel weer niet.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.