Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Projecten en taken professioneel beheren

Door: carolien-danckaerts | 13 februari 2012 10:03

Apps & Software

Het effectief doorlopen van een gezamenlijk project, plan of een opdracht met meerdere mensen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het verdelen van taken, controle op de uitvoering ervan en het bijsturen van een project als het vordert zijn voorbeelden van dingen die niet altijd soepel verlopen. Wunderkit is een applicatie waarmee projecten waarin samengewerkt moet worden netjes beheerd kunnen worden.

Bij het openen valt op dat Wunderkit er erg professioneel uitziet. Het creëren van een account gaat gemakkelijk en er kan gelijk naar medegebruikers gezocht worden via het adresboek, Twitter of Facebook. In het beginscherm kunnen projecten worden aangemaakt en dit biedt ook een overzicht van alle lopende projecten.

Na het aanklikken van een project volgt een lijstje waar gekozen kan worden uit 'dashboard', 'tasks' en 'notes'. Via dashboard kan de gebruiker het hele project goed overzien. Via 'tasks' kunnen taken toegevoegd en beheerd worden. Zo kan voor elke taak een deadline gesteld worden, aangegeven worden wie het moet doen en wat er gedaan moet worden. Dit is na de eerste keer allemaal erg helder en voor zich sprekend. Dit is zeker een pluspunt van Wunderkit. Doordat Wunderkit werkt met korte omschrijvingen, steekwoorden en dergelijke behoudt de gebruiker het overzicht, ook als er aan meerdere projecten tegelijk gewerkt wordt. Uiteraard is een applicatie als Wunderkit alleen nuttig als veel mensen deze gebruiken, zogezien is het jammer dat er vooralsnog geen android-versie van is.

Kortom

Wunderkit is een geweldige app om gezamenlijke projecten mee te beheren. De applicatie is erg stabiel en heeft een website waarmee alles naadloos synchroniseert zodat de app zowel op de computer als onderweg te gebruiken is. Voor eenieder die geregeld moet samenwerken - of dit nou privé of voor school of werk is - is dit een uitkomst.

0 Reacties op: Projecten en taken professioneel beheren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.