Pusht het nieuws naar je iOS device

Door: ringo-van-dorst | 13 december 2011 13:00

Apps & Software

Speel je zelf hockey, wil je dit misschien op gaan pakken, of blijf je graag van de ontwikkelingen op de hoogte? De officiële KNHB app Hockey.nl Standenmotor biedt je het laatste hockeynieuws, standen van alle Nederlandse clubs en nog veel meer.

De interface maakt gebruik van vijf tabs, waaronder Nieuws, Videos, Clubs, Mijn Team en Meer. Onder Nieuws vind je van een foto voorziene nieuwsberichten in een aantal categorieēn die als filter dienen. Bij Videos worden het Rabo Hockeyjournaal, video's met speeltips en onder andere spelersinterviews weergegeven.

Bij Clubs vind je de uitslagen, standen en het programma (komende wedstrijden) voor alle professionele en amateurteams in Nederland. De clubinformatie zelf is tevens erg volledig en bevat het adres, een telefoonnummer, link naar de website, een beschrijving van het tenue en het logo en ook een link naar Google Maps. Je kunt ook "Dit is mijn team" kiezen, waardoor je deze informatie voor jouw team snel onder de tab Mijn Team vindt. Ook kan je favorieten toevoegen, die je onder de tab Meer vindt.

Naast deze nieuws- en wedstrijdgerichte informatie, vind je onder de Meer tab onder andere het veldreglement en een fluit-tool om de tijd, kaarten en de stand bij een wedstrijd bij te houden.

Kortom

Hockey.nl Standenmotor is een volledige, goed werkende en tevens goed doordachte app, die naast een hoop nieuwsinformatie ook snel de informatie over alle clubs en teams weergeeft met betrekking tot uitslagen, standen en komende wedstrijden. En al dit goeds kost je helemaal niets. Speel of volg je hockey? Download de app!

0 Reactie(s) op: Pusht het nieuws naar je iOS device

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.