Racen vol adrenaline

© CIDimport

Racen vol adrenaline

Geplaatst: 5 september 2011 - 07:34

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Gamelofts nieuwste racegame biedt talloze auto's, tracks en customization-opties, waardoor het als een van de betere iOS racegames bestempeld mag worden.

Adrenaline laat je toe om met auto's te racen en ze aan te passen, zoals de Audi RSS, BMW Z4 en de Tesla Roadster Sport. Je kunt racen in exotische locaties als Nassau, Havana, Kaapstad en de Franse Charmonix. Sommige auto's en locaties zijn aanvankelijk niet beschikbaar en moet je kopen door geld te verdienen na het behalen van races. Er is een career-modus beschikbaar, waarin je een serie van race-uitdagingen over de hele wereld aan moet gaan. Daarnaast kun je de free race-modus spelen, waarbij je zelf uitmaakt wat en waar je racet. Beide modi schotelen je verschillende uitdagingen voor.

Afwisseling

In normale races race je met zes andere auto's om eerste te worden. In elimination en beat 'em all races moet je tegenstanders vernietigen door ze een ongeluk in te sturen. In collector races moet je herhaaldelijk je auto tegen obstakels aanrijden om geld binnen te halen. Dual races spreken voor zich: je racet tegen een enkele tegenstander. Bovendien is er een multiplayer-optie beschikbaar. Ik ben werkelijk geïmponeerd door wat Gameloft in Adrenaline heeft weten te proppen. De race-uitdagingen zijn stuk voor stuk anders en zorgen ervoor dat de game nooit repetitief wordt. Ik vermaakte mij erg met het aanpassen van mijn auto's en het beloond worden met nieuwe, exotische auto's zorgde ervoor dat ik maar wilde blijven spelen.

Kortom

Veel van de content in Asphalt 6: Adrenaline kun je ook in andere racegames vinden, maar toch zie je het zelden allemaal in één game. Bovendien werkt het nog eens goed samen ook, waardoor dit een van de betere iPhone en iPad racegames is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten