Radio Flare REDUX

Door: ryan-rigney | 02 september 2011 10:58

Apps & Software

Deze opgepoetste versie van het in 2008 verschenen Radio Flare biedt een enorme verbetering tenopzichte van zijn voorganger. Met fantastische muziek en rustgevende gameplay brengt REDUX het stijltje dat we nog kennen uit Rez naar de iPhone.

Chillingo heeft heel wat goed te maken na het vreselijke The Witcher: Versus. REDUX is zoals gezegd min of meer een vervolg op Radio Flare en er zijn een aantal belangrijke verbeteringen op te merken. Spelers gebruiken hun linkerhand om het schip te besturen en met hun rechterhand is het mogelijk om het vizier te beheren. Het is de bedoeling zoveel mogelijk doelen te selecteren voordat je met één druk op de knop de doelzoekende raketten afvuurt op je vijanden. Voor sterkere vijanden moet je een langere tijd je vizier op hen gericht houden om de health bar naar beneden te krijgen.

Snelle techno

We willen niet te vaak de vergelijking met Rez maken, maar Radio Flare REDUX is toch in meerdere opzichten vergelijkbaar. Radio Flare is ook een game die je enkel speelt voor de muziek, net als bij Rez. De snelle techno dient als achtergrondmuziek onder elk van de 33 levels en de dj's die hun creatieve talent hebben verleend aan de soundtrack zijn volgens Chillingo grote namen.

Kortom

Als op een gegeven moment de gameplay gaat vervelen is daar altijd nog de muziek. Pas later krijg je een groot aantal power-ups ter beschikking en die zorgen er uiteindelijk voor dat je blijft spelen. Je hoort het: Radio Flare REDUX mag je niet missen!

0 Reacties op: Radio Flare REDUX

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.